Back to normal

 
Magen krånglar lite fortfarande, efter gårdagens restaurangbesök. Har sovit som en kratta inatt och skippade morgonens inplanerade powerwalk till förmån för någon timmes extra sömn. Det behövde jag. Jag jobbar hemifrån idag så ska försöka ta mig tid att promenera på lunchen.
 
Känns så lyxigt att få äta min mat. Som jag mår bäst av.

Enkelt, färgglatt & mättande

 

Att äta lunch ute

Idag hade jag lunchdejt med en f.d kollega och vi bestämde att vi skulle ses på Brunkebergs Bageri på Birger Jarlsgatan. Dålig idé. Förut hade de en helt okej sallad med handskalade räkor bland annat. Idag fanns det egentligen bara thai-soppa som jag kände var i närheten av okej så den fick det bli. Dålig idé, som dagt. Förutom kanske tre räkstjärtar så innehöll soppan bara kokosmjölk och lite rödkål. Säkert röd curry också. Men lite kokosmjölk, några räkor och kryddor för 115 kronor? Nej, det var sista gången på det stället. De räknar med att man ska äta sig mätt på brödet. Som jag inte tog något av, såklart.
 
Och inte blev jag mätt heller, näää, känslan var mer sug, hunger och en orolig mage. Tur jag hade det här att komma hem till: