Höst i antågande

Imorgon är det höst, i alla fall enligt kalendern. Jag är redo. Sommaren har varit fantastisk på många sätt. I Sverige har vi till stor del haft varmt och soligt och i Grekland var det, som vanligt, över förväntan med både sol, bad och värme.
 
Det enda abret i Grekland var att jag i en mindre båtincident kapade av mig en fingertopp! Denna skada har gjort att det blivit lite mindre av träning och lite mer av onyttigheter (jaja, väl medveten om att jag inte kan skylla på den förlorade fingertoppen gällande onyttigheterna). Det ger resultat, fast av annat slag än jag hade önskat :-)
 
Tänkte dra igång hösten med en aktiv och pigg(are) september. Fokus på att komma igång med bra mat, lite power walks (eller mer intensivt och/eller lättare styrketräning om/när läkaren tillåter) och att så gott jag kan undvika onyttigheter i form av choklad (mums I) och vin (mums II). Tänkte att om jag börjar blogga igen så kanske motivationen ökar/kommer igång, men då är det roligare om jag vet att någon läser det jag skriver. Kan förstå att jag tappat ev. besökare under den här bloggpausen, men nu får ni gärna komma tillbaka - ska skriva så ofta jag hinner och har något att skriva om.
 
Sammanfattar sommaren i en bild:
Stranden där jag loosade fingertoppen. Vyn var nästan värt det... (Tilläggas bör att när bilden togs hade alla sightseeing-båtar släppt av hela Skiathos turistkår. Det brukar vara ganska öde på stranden, som heter Lalaria. Man når den nämligen enbart via båt.
 
Sammanfattar förhoppningen om kommande höst:
Mättande och enkel mat.