Träningsvärk & ny iPhone

Excentriska pull-ups ger en sån skön träningsvärk! Har svårt att lyfta armarna ovanför huvudet så när håret ska tvättas får jag böja ner huvudet till "rätt läge" istället, haha. Det är dags att styrketräna idag igen och då blir det bland annat marklyft, som jag tycker är så himla kul!
 
Igår fick jag ett ryck på lunchen och smet in på Telenor för att kolla hur lång tid jag har kvar på mitt abonnemang. Min iPhone har börjat krånga med inlagringskapaciteten bland annat. Ut från butiken kom jag med en iPhone 6 (guldfärgad), en rejäl bluetoth-högtalare värd 3 495:-, mobilt wifi samt ett extra sim-kort så jag kan surfa med min iPad!
iPhone 3, 4, 5 och nu en 6:a i min samling
1
Tobias

Excentriska övningar i överlag kan riva ordentligt i fibrerna! På tal om marklyft också är det vanligt att många missar den excentriska delen av lyftet och bara släpper stången. Viktigt för gainzen!

Hoppas du är nöjd med luren. :)

Svar: Sant! Jag är ju gammal PT och gyminstruktör så jag gör allt jag kan så strikt som det går. Hela rörelsen i marklyftet jobbar jag således igenom :-) Jepp, är supernöjd med mobilen, tack! Trevlig helg! :-)
Lotti