Planering är tricket

Idag blev det pulled beef igen. När man har bråttom mellan jobb och träning är det skönt att ha planerat och tillagat ett antal matlådor. Den här veckan är jag ensam hemma och behöver alltså inte ta hänsyn till någon annan än mig själv. Jag har tre rätter som jag varvar mellan; pulled beef, lax och köttfärspaj. Till rätterna äter jag sallad och som dressing använder jag pesto, majonnäs eller olja, lite beroende på vad jag äter till "huvudrätt".
 
Oftast brukar jag laga flera olika maträtter under helgen, så jag vet att det alltid finns paleomat till mig, om resten av familjen vill eller har planerat att äta mat som inte är paleo. Vissa söndagar har jag stått och fixat sjutton (!) matlådor och fyllt frysen med, men nu har jag så liten frys så det går inte. Fast vi flyttar ju om 9-10 månader och då ska jag ha ett alldeles eget frysfack igen :-)
2
Joakim

Hejsan!
Jocke heter jag och jobbar som affiliate manager här på budofitness.se.

Orsaken till att jag skriver till dig är för att vi letar efter nya samarbetspartners. Jag har precis kollat in din blogg, och jag gillar den!


Svara gärna om du är intresserad så kan jag informera dig vidare. Du kan även läsa lite mer här: http://budofitness.se/affiliate


Ha en fin dag!

Med vänlig hälsning
Jocke

Svar: Tack! Jag mailar dig!
Lotti

Linnea

Lyxigt att ha matlådor de där dagarna som inte går ihop! Det är nog något jag borde börja med! :D

Svar: Gör det, lite jobb den dagen man fixar, men det älskar man de dagar då det är körigt!
Lotti