Nytt träningsupplägg

Så här glad är jag när jag får träna nästan helt ensam på boxen (det är kul med sällskap också, men ibland är det väldans skönt att få vara ensam)! Jag har testat mitt nya styrketräningsprogram som en av coacherna på Balance har gjort åt mig och det var jättekul. Ska köra på detta inledningsvis i ett par, kanske tre veckor och sedan får jag nytt. En annan kollega på mitt ordinarie jobb har styrt ihop ett löpträningsprogram så nu är jag kittad till max. Precis så vill jag ha min träning upplagd; någon talar om för mig vad jag ska göra, så gör jag det!
2
Tobias

Nice! Jag gillar också när det bara är jag och flickvännen i boxen – gratis PT-session med coachen. :) Dock pushar jag mig lite hårdare när jag kör med fler personer och gärna som är lite bättre än mig.

Vore intressant att höra mer om träningsprogrammet.

Svar: Sant! Blir mer taggad och tar ut mig mer om vi WOD:ar tillsammans. Dock styrketränar jag mest nu när jag är i boxen. Jag behöver träna upp min grundstyrka rejält så jag satsar mest på det nu. Lovar att berätta mer om programmet. Har du nån blogg? Skulle vara kul att läsa i så fall!
Lotti

Tobias

Har du kollat på StrongLifts (personlig favorit) eller Starting Strength? Två grymma program för att bygga grundstyrka. SL har dessutom en riktigt trevlig app (iOS/Android) som gör det ännu lite enklare att köra. Men kul med personligt program också så klart! :)

Min blogg finns på http://www.athlegan.com/ – första inlägget kommer snart, så om du är intresserad kan du signa upp med din epostadress, så pingar jag dig när det publiceras.

Svar: Tackar för tipsen, ska kolla upp! Då går jag genast dit och signar upp mig :-) Från och med idag kommer jag att bli duktigare med att uppdatera bloggen, har varit lite dåligt med det senaste tiden, men har varit lite småkrasslig och det är inte kul att bara "blaj-blogga". Vill ha något att skriva om som handlar om kost eller träning. Nu startar vi om! :-D
Lotti