Nu blir det lite party!

Livet består av mer än crossfit och paleo. I eftermiddag ska jag till "Taket" och lyssna på när min man DJ:ar. Då får jag träffa några av mina vänner som jag inte träffat på ett tag och det ska bli så KUL! :oD

Nytt träningsupplägg

Så här glad är jag när jag får träna nästan helt ensam på boxen (det är kul med sällskap också, men ibland är det väldans skönt att få vara ensam)! Jag har testat mitt nya styrketräningsprogram som en av coacherna på Balance har gjort åt mig och det var jättekul. Ska köra på detta inledningsvis i ett par, kanske tre veckor och sedan får jag nytt. En annan kollega på mitt ordinarie jobb har styrt ihop ett löpträningsprogram så nu är jag kittad till max. Precis så vill jag ha min träning upplagd; någon talar om för mig vad jag ska göra, så gör jag det!
2

Dagens frukost

Så sakteliga börjar jag få ordning igen. Just nu är det fokus på att äta så bra som möjligt. Jag använder lite mjölk i kaffet, annars är det i stort sett paleo som gäller. Har lite spännande grejer på gång avseende träningen, återkommer om detta i eget inlägg.