What the heck happened..?

Ni vet tjuren Ferdinand? Scenen när han ska ut på arenan och håller på att skita på sig när han kikar ut. Så kände jag igår, jag fattade absolut nada när det började ramla in kommentarer på mitt morgonjoggsinlägg. Först trodde jag det var spam, men när jag loggade in för att radera kommentarerna såg jag min egen blogg flashas.
 
Jag vet inte mycket om bloggvärlden i allmänhet och i princip ingenting om blogg.se, men har de ett gäng ambassadörer som tokkommenterar när en blogg flashas? Jag bara undrar? I alla fall - tack för absolut högsta antalet besök OCH kommentarer, you scared the f*ck out of me... :-)
 

Bästa starten på dagen

Det blir tyvärr inte så mycket bloggat just nu och det beror helt enkelt på att jag har fasansfullt mycket att göra på jobbet samt att jag tränar en del och där emellan försöka umgås med och utfodra min familj.
 
The Plan fortlöper mycket bra. Förra veckan kände jag av en enorm trötthet och det beror främst på att kroppen "avgiftas". Då är det bara att lyssna på kroppen och vila och sova så mycket man kan. Och det gjorde jag också. Det blev inga onödigt tidiga mornar alls.
 
Däremot ger jag aldrig upp. Klockan står på fem varje morgon och i morse orkade jag stiga upp när den ringde. Efter en kopp kaffe hade jag bestämt mig - nu skulle här morgonjoggas och ååååh, vad skönt det var! Att vårfåglarna kvittrade litegrann gjorde ju inte det hela sämre, direkt.
 
Det vore ju skönt - om nu den enorma tröttheten har gått över - om man kunde få till lite fler morgonjoggar per vecka. Det är verkligen den bästa starten på dagen.
 
18

Lite nytt från Reebok

 
Har kollat så länge på de här brallorna och varit sugen, men de är ganska dyra så jag har avvaktat lite. Nu när jag surfade runt på Reeboks sida så såg jag att det fanns en behå i samma färg och då slog jag till!