Tredje dagen

Frukost/lunch i form av bananpannkaka, som intogs direkt vid 12. Hungrig :o)
 
Förberedelse av middag
 
Salsakyckling - så gott!
 
När jag ändå steker pannkaka brukar jag passa på att fixa ett mellanmål/efterrätt
 
Jag steker ett (sött) äpple i kokosolja tillsammans med grovhackade nötter (ca 1 näve) och kryddar med kanel, vaniljpulver och kokosflingor. Väldigt gott att bland ner lite krämig kokosmjölk vid servering.
 
Tredje dagen har gått alldeles galant! Jag vaknade, som jag skrev igår, av larmet vid 08:30 efter bara några timmars sömn, men jag har ju bestämt mig; det är slutslöat nu, så jag kom ju upp och ut på min powerwalk som planerat. Det kändes väldigt bra! På eftermiddagen åkte jag dessutom till boxen och styrketränade enligt mitt nya program. Det var jobbigt..! Tog i så det susade i öronen, svartnade för ögonen och jag nästan kräktes. Men det är lite så jag vill att det ska vara!
 
Till kvällen lagade jag en underbart god kycklingrätt från Paleoskafferiet. Dock glömde jag krydda både grönsakerna och kycklingen, så första tuggan var ganska smaklös :o)
 
Idag är det min fjärde dag och jag har sovit så himla gott inatt. Somnade vid 23-tiden och vaknade av mig själv vid ca 06:00. Har druckit mitt citronvatten och snart är fettkaffet också uppdrucket och det är dags för en powerwalk i skogen. Så härligt!
Paleoutmaning
1
Louise frenning

men så mkt gott :)

Svar: Det är ju så mycket enklare att "snitsa" till när man är ledig, men jag jobbar på att återigen börja använda söndagarna som en förberedelsedag inför veckan som kommer. Då blir allt mycket enklare :-)
Lotti