Tre veckor

Har ju helt glömt att förtydliga att min utmaning inte handlar om att köra superstrikt paleo, det handlar främst om att komma tillbaka till bra vanor både när det gäller kosten och träningen samt att tappa några kilon lagom till de lopp jag ska springa.
 
Efter tre hela veckor måste jag - trots att jag klagat några gånger - säga att det känns bra i kroppen på alla sätt och vis. Jag är på rätt väg och jag måste lära mig att inte hetsa fram resultat. De kommer i sinom tid.
 
Två härliga pass har jag tränat idag. Först körde jag spinning med jobbet vid lunchtid - jättekul pass med först lite längre intervaller och sedan kortare och en rejäl rusch till avslutning. En grekisk sallad tryckte jag lätt i mig efter passet.
 
 
På kvällen körde jag fartlek på bana och det var skitjobbigt. Hade mjölksyra t.o.m i armarna efteråt, haha.
 
Hade rätt bra tempo i intervallerna ändå. Jag körde en pyramid 2-3-4-3-2 minuter med 1,5 minuts joggvila. Glädjande nog körde jag intervallerna snabbare och snabbare och jag tror - om jag räknat rätt - att jag höll runt 5:00-tempo och det är - för att vara jag i den form jag är för närvarande - jäkligt bra. Nöjd!
 
När jag kört sådär stenhård träning är jag allt annat än sugen på mat, men inser ju att jag behöver fylla på depåerna. Hade två kokta ägg i kylen, hittade en burk makrill och några tomater som jag med nöd och näppe lyckades få ner. Avslutade måltiden med en kopp te och en energibar. Nu blir det sängen - imorgon kör vi styrketräning!
Paleoutmaning