Thirteen - vilodagen

Vilar idag. Helt och hållet! Skulle upp kl 05:00, men snoozade i en timme och fyrtiofem minuter. Då är man trött och behöver vila. Jag försöker lyssna på kroppen och jag känner så väl när jag behöver vila. Och då gör jag det. Det blev alltså ingen stavgång i morse och ingen löpning nu ikväll. Löpningen tar jag imorgon bitti. Det får bli en tidig kväll ikväll, helt enkelt.
 
Hade ingen vidare lust att laga mat heller så jag plockade fram nötbröd (recept kommer i separat inlägg) från frysen och åt med lite smör på. Det var GOTT!
 
 
 
Paleoutmaning
2
Tobias

Oh, det såg gott ut! Är det möjligtvis helt veganskt? I så fall skulle jag gärna testa receptet och byta smöret mot en avacadoröra. ;)

Svar: Hej Tobias! Nu har jag lagt upp receptet. Jag är lite dålig på vegankost, men jag antar att ägg inte ingår och det gör det dessvärre i detta recept :-/
Lotti

Tobias

Stämmer tyvärr bra – inget animaliskt alls. Men vi har bra äggersättningar, så jag kan testa med det. De ser tillräckligt goda ut för att prova! :)

Svar: Ja, testa med äggersättning. Det är ett "tungt" och rustikt bröd, men förvånansvärt lätt att skära ändå och man blir snabbt mätt. Gott att rosta!
Lotti