Sjuttonde dagen

Förlåt om det är lite virrigt med dagarna. Ibland skriver jag dagen efter och ibland skriver jag samma kväll, men om det nu är någon som bryr sig och vill hänga med så startade min utmaning den 1 augusti. Då blir det lite lättare att förstå :o)
 
Måndagar är måndagar. Jag gillar måndagar när jag är förberedd på måndag. Det är jag idag. Dock var jag väldigt trött i morse, så jag gick inte upp när klockan ringde vid 05:00 utan snoozade glatt till 06:45. Så skönt!
På lunchen hade jag möjlighet att gå och träna. Vad skönt att ha träningen klar mitt på dagen! Träffade min coach Gabbe, men han hade PT-kund så vi hann inte prata något tyvärr, men jag hoppas jag träffar honom på onsdag igen. Ovanstående "citat" får sammanfatta känslan av dagens pass. Jävligt tungt, men det går lixom.
 
Noterade sådär lite i förbifarten att mina muskler, som brukar vara väl dolda i en massa härligt fluff (fett), börjar framträda åtminstone litegrann. Mer styrketräning och högre fettförbränning så ska det nog bli lite synliga resultat också. Viktigast är dock att jag blir stark!
 
Så glad att jag hade hackat purjolök och skurit kycklingen inför kvällens middag. Nu blev det klart i ett nafs och jag hade tid efter maten att laborera lite med ett recept på energibars. Alltså - de blev så sjukt goda så jag fick stoppa ner dem i en låda och gömma långt in i kylen. Nu längtar jag ännu mer till efter träningen, för det är då jag - i normala fall - får äta dem. Och som lördagsgodis också. Mitt omfixade recept kommer alldeles strax i ett separat inlägg.
Paleoutmaning
2
Tobias

Nice med synliga resultat! Märker du något på vikterna du lyfter också?

Svar: Ja, det gör jag och det är det som triggar mig mest. Så här i början handlar det ju inte lika mycket om ren styrka som inbaning, men det spelar ingen större roll för mig just nu - allt som visar att det går framåt är bra och skitkul! När drar du igång din blogg? :o)
Lotti

Tobias

Den ska ut I augusti! :)

Svar: Kul! Du måste meddela när du startat! :o)
Lotti