Elfte dagen

Vilken härlig dag jag har haft! Vaknade klockan 05:00 och gav mig direkt ut på stavgångspromenad, ca 5 km. Efter dusch och ett par koppar kaffe så åkte jag och jobbade.
Efter jobbet var jag seg och skittrött. Vilade en stund på soffan, men sen var det bara att hoppa upp och ta tag i saken. Alltid när motivationen dippar så brukar jag tänka på vad det är jag siktar på och vad som är mitt fokus. När jag tittat på min inre målbild så blir det enklare att ta sig upp ur soffan. Jag började med att värma upp i ca 15 minuter och sen körde jag på. 7,5 varv på löparbanan och tiden blev drygt 16 minuter. Snabbare har jag sprungit, men som formen är just nu så är jag mer än nöjd. Jag trodde på strax under 18 minuter. Efter en nedjogg på ca 10 minuter smakade det väldans bra med en stor tallrik lax och sötpotatismos.
 
Känner mig väldigt nöjd med att jag hittills den här veckan genomfört två av testerna som jag ska göra. Nu är det "bara" 3 min AMRAP burpees + en WOD kvar...
 
Imorgon skippar jag förmodligen stavgången, kan behöva sova lite extra efter den här pärsen... :o)
1
Tobias

Grymt nice att komma upp så tidigt och avverka träningen. Speciellt om man kan ta en liten siesta efter lunchen. ;)

Svar: Ja, det hade jag verkligen behövt, men jag jobbade. Gäspade järnet där nånstans runt lunch och var bra trött på kvällen också :-)
Lotti