Dag 23

Idag har vi haft en riktig slöfisardag, verkligen inte gjort särskilt många handtag. Sovmorgon, frunch, slötittat på Solid Open på datorn och tvättat lite.
 
Tröttnade till slut på att allt gick i slowmotion och drog till boxen för att genomföra det sista metcon-testet - det som jag dragit mig lite för (och också haft svårt att få in min planering då det kräver att man är "utvilad").
 
3 RFT: 20 thrusters/20 kg + 15 kb-svingar/16 kg + 10 burpees + 400 m C2, vila 4 minuter mellan varje runda. Shit, vad jobbigt det var. Så många thrusters med 20 kg var tufft. Och att WOD:a över huvud taget var tufft, det har jag inte gjort sedan slutet av juni då vi körde "Murph".
 
På schemat stod också distanslöpning 60 min, men det orkade jag verkligen inte efter WOD:en och det fanns inte riktigt tid för det heller (dåligt disponerad söndag, helt enkelt :o) ). Jag ska köra både styrka och spinning imorgon, så spinningpasset får ersätta distanslöpningen. Det går inte alltid att slå knut på sig.
 
Så - istället för att springa så lagade jag tacos till mig och mina grabbar. Det var väldans gott efter passet och nu är jag sådär härligt trött i hela kroppen.
 
Gabbe (coachen) har mailat träningsprogram för fyra veckor framåt och det ska jag nu studera i detalj. Så kul!
Paleoutmaning