Dag 22 - a day off

Så skönt det är med sovmorgon! Gick upp nio-ish och drack lite fettkaffe. Strax före lunch åkte jag till Solna och styrketränade (brukar ju träna på boxen, men det var upptaget pga klubbmästerskap). Lördagsträningarna de senaste tre veckorna har inneburit 8 set och färre reps, dvs tyngre. Ganska jobbigt att köra såpass många set, men eftersom det är färre reps så går det ganska snabbt. Jag har kommit upp i 9 kg på hantlarna i bicepscurlen (4 reps). Så tungt har jag nog aldrig tränat biceps förut. Det är med nöd och näppe jag fixar de 4 repsen, men det går. Maken sa igår att det börjar framträda lite muskler på armarna, va pepp man blir då!
 
Efter träningen åkte jag direkt till boxen och kollade crossfitkompisarna som tävlade i klubbmästerskapen (nästa år hoppas jag kunna vara med!). Det blev bara en snabbis för jag var superhungrig och behövde duscha.
 
Duktiga tjejerna Anna, Arezou och Caroline var bäst bland damerna. Grattis till er!
 
På eftermiddagen var jag så himla sugen på glass så jag gjorde en iskall smoothie på hallon, mango, banan, kokosmjölk och is. Supergott och svalkande i hettan.
 
På kvällen blev det helt oplanerat ett litet brejk i paleo-ish:andet. Äldste sonen ville gå och äta pizza på Vapiano så då fick det bli så. Vi satt ute och åt och det var så himla härligt, man får inte missa dessa sista sommarkvällar - snart är det vinter och snöstorm. När vi kom hem satte vi oss på balkongen med massor av tända ljus och drack lite vin. Så himla mysigt och verkligen värt det! Nu är det back to business och hårda tag som gäller igen.
 
För två veckor sedan var detta bara några renplockade kvistar. Jag har vattnat den ordentligt varje dag och den har fått stå skyddad från solen på balkongen. Den verkar trivas ypperligt! Tror den ska få bli pesto snart igen :o)