Dag 16

För första gången på ett tag så vaknade jag tidigt och kände mig väldigt energisk. Älskar den känslan. Efter en kopp kaffe städade jag det sista i lägenheten medan maken putsade och fejade på balkongen - det blev så fint!
 
Under dagen och kvällen lagade jag flera rätter och förberedde så att det ska gå snabbt att tillaga några middagar i veckan. Bland annat så hackade jag lök och purjo, kokade råris till kidsen samt putsade och delade fem kycklingfiléer. Och grytan som jag gjorde i CrockPoten smakade gott! Återkommer med recept i separat inlägg.
Mitt i allt stök tog jag en brejk och gav mig ut i skogen på en löptur. Coachen sa 40 min distanslöpning. Den rundan jag brukar behöva för att få ihop 40 min tog idag dryga 37 min att springa. Banlöpningen i tisdags verkar ha fått fart på mina ben! Fler intervaller och snabbdistanser för min del, låter det som :o)
 
Stekt vitkål i olivolja med lite salt och peppar smakar bra till köttfärssås!
 
Gjorde till att börja med två matlådor till mig, resten ska vi äta till middag någon kväll i veckan.
 
Fem kycklingfiéer ska så småningom bli en god asiatisk gryta med bl.a koriander, röd chili och lime. Längtar redan!
 
När jag hade diskat och röjt undan nästan allt i köket så kunde jag sätta mig på min nystädade balkong med en kopp te och bara njuta av sensommarkvällen. Så mysigt att sitta där invirad i en filt med massor av levande ljus omkring. Detta ska bli en ny vana så länge det går att sitta ute.
 
Till sista var CrockPoten klar och min egenkomponerade gryta á la "man tager vad man haver" kunde avsmakas. Den var übergod, men mer om detta i ett separat inlägg.
Paleoutmaning