Dag 10

Började jobba idag! Jag kände mig förberedd på det och var inte alls så trött efter nästan åtta timmars sömn inatt. Känns skönt.
Jag beslutade att skippa morgonträning idag. Efter jobbet körde jag en metcon-test, 3 000 m rodd och sedan mitt styrkepass som jag kallar "Styrka 1". När jag startade rodden så hade jag inte värmt upp utan ökade tempot efter hand. Trodde på en tid runt 14 min +, men det blev faktiskt 13:30 och det får jag vara nöjd med.
 
Styrkepasset gick också bra. Börjar känna mig mer säker på vilka vikter jag behöver beroende på hur många reps och set jag kör. Har varit lite osäker på tekniken vid exempelvis back squat; lassa på och gå ner så djupt jag kan eller anpassa vikten efter djupet? Var tvungen att kolla med coachen och han svarar att djupet är viktigast så jag kommer att behöva återanpassa vikterna något. Det börjar bli riktigt kul med styrketräningen, längtar till onsdag när det är dags för nästa pass!
 
När jag kom hem från gymmet smakade det så himmelskt gott med grekisk sallad och en grillad kycklingfilé vid sidan av. Till efterrätt åt jag en energibar med smak av äppelkaka.
 
Nu är det dags att gå och lägga den här trötta kroppen. Imorgon blir det stavgång tidigt på morgonen (om jag orkar upp, måste alltid "brasklappa" utifall att...) och på kvällen ska jag genomföra ytterligare ett metcon-test, 3 000 m banlöpning. Hoppas att löparbanorna vid Tibble är lediga. Natti, natti!
Paleoutmaning