Älskade frukost!

Bananpannkaka toppad med agavesirap, skivad banan och blåbär - en verklig favorit hos mig, men den har fått konkurrens...
 
... av dagens frukost; skivad banan, päronbitar, hallon, hemgjord granola (paleostyle) och lite tjock och fet kokosmjölk i botten. Så gott och så enkelt.
 
Jag gillar frukost. Nä, jag älskar frukost och det märks nog. Det roliga är att jag trodde att jag skulle längta ihjäl mig efter surdegsbröd (det gör jag, fast bara ibland), juice, turkisk yoghurt och Gouda-ost, men det gör jag faktiskt inte, inte längre ska jag tillägga. Jag trodde också att frukostarna skulle bli allra svårast att få till, men som man märker om man söker bland recepten här så står ju frukostarna för den stora delen i receptbanken. Idag var jag supernära att nalla lite av den turkiska yoghurten som finns i kylen, men eftersom jag har en krånglande mage och nu behöver vara lite striktare med vissa saker (lagrad ost går bra!) så besinnade jag mig och det är jag glad för. Dagens frukost var verkligen jättegod och mättande, så den blir det fler gånger.