Leverans från Gröna Gårdar

Nu är frysen laddad med kött igen. Det fick bli snabblagad köttfärssås med vitkål till middag igår och köttfärssåsen smakade, som vanligt, fantastiskt god med färs från gräsbetande djur. Det är stor skillnad på kvaliteten om man jämför med den andra färsen. Gräsbetad är mer kompakt, köttig och fet och smakar fantastiskt gott. Är du nyfiken på vad Gröna Gårdar har att erbjuda? Kolla här.
 
Vanligtvis när jag steker vitkål till köttfärssås så använder jag vitlök och ev chili eller chiliflingor, men igår testade jag med balsamico efter tips av en vän och det var verkligen jättegott!
 
Stekt vitkål med balsamvinäger, salt och svartpeppar. Jättegott till köttfärssås.
 
Vitkålen stekte jag i ekologisk olivolja och balsamicon kommer från Saltå Kvarn.
1

Enkel middag

Så himla skönt att bara plocka fram det man har och svänga ihop. I mina skåp fanns ägg, makrill, nötter och frukt. Jag blev precis lagom mätt, på ett bra sätt och har fått i mig vad jag behöver.
 
På kvällens träning körde vi bl a rodd, AFAP 1 000 m och det var sååå jobbigt. Fick sprängont i halsen/bröstet och går fortfarande omkring och harklar mig, hehe. Några av de andra deltagarna kände samma sak så det är förhoppningsvis ingen hjärtinfarkt på gång :-)
 
Nu kommer jag att sova gott!

Morgonpigg

Så här pigg kände jag mig klockan fem i morse - redo att ta mig an en dag med arbete, lunch med trevlig kollega och senare ett pass på CrossFit Täby - a perfect day!
Periodisk fasta